Estrenem oficines a True Crime Factory

Hem obert un espai de treball compartit a Barcelona per cobrir les necessitats del nostre equip de guionistes, documentalistes, realitzadors i productors. Degut al creixement que hem experimentat els darrers anys amb l’estrena de noves sèries com “Tor” a 3Cat o “Luz en la oscuridad” a Movistar Plus, i a la continuïtat de noves temporades de “Crims” a la ràdio i a la televisió, ja som una plantilla de més de 30 persones treballant en històries emmarcades en el gènere del true crime i la no ficció. 

Estem repartits en tres ciutats (Barcelona, Girona i Madrid) i la majoria treballem des de diferents ubicacions, però ara disposem d’un punt de trobada on podem posar en comú tots els projectes i avançar de manera més transversal.

Les oficines estan dividides en diferents zones dissenyades per complir una funció determinada. Només entrar, a mà dreta hi ha una petita recepció amb sofàs i una pantalla de televisió apartada de la zona dels treballadors per tal d’oferir un ambient d’intimitat a la gent que ens visita o pels acompanyats de les persones que entrevistem a plató. Els acompanyants poden seguir la gravació de l’entrevista en directe des dels sofàs amb uns cascos i a través de la pantalla.

Just al cantó de la recepció, trobem un corner ben il·luminat on es maquilla als entrevistats i poden deixar les jaquetes i els objectes personals. Al costat, hi ha la porta que dona al plató insonoritzat preparat per gravar les entrevistes que fem pels diferents programes. L’entrevistat està sempre sol, assegut en una taula amb un fons negre, i parla amb l’entrevistador a través d’una pantalla. El càmera i el sonidista es mantenen darrere d’unes cortines ignífugues per oferir un entorn de tranquil·litat i intimitat a l’entrevistat, perquè pugui parlar obertament i mirant directament a càmera. No hi ha ningú més.

L’espai de treball compartit es troba a l’altra banda de l’entrada, on s’ubiquen dos despatxos privats i una gran sala amb llum natural pensada com un espai de coworking amb hotspots. Normalment hi ha entre 8 i 10 persones treballant i no hi ha llocs designats, sinó que cada treballador s’asseu on vol. Hi ha pissarres i parets pensades per a ús comú perquè es puguin exposar els projectes de manera visual. Al fons trobem una sala de reunions i un office. Tot són espais compartits que afavoreixen la convivència i el treball en equip.

Per últim, està “la peixera”, una petita sala tancada on es situa la persona que realitza les entrevistes, amb un fons negre al darrere i l’ordinador connectat amb l’entrevistat que està a dins de plató. D’aquesta manera, ambdós poden concentrar-se només en l’entrevista que s’està realitzant, que no veu ni escolta ningú més.

La gama cromàtica de l’oficina s’ha plantejat amb tons verds combinats amb fusta i detalls de ferro negre, com els marcs i les làmpades, tot plegat per crear un ambient de treball agradable, lluminós i amb vida que permeti a l’equip seguir narrant grans històries en múltiples formats.







Anterior
Anterior

Resum del 2024

Siguiente
Siguiente

Estrena de la 2a temporada de “Luz en la oscuridad” a Movistar Plus+